maalis / 22

Tiedote kevätkaudesta

Hyvät Porvoon Nyrkkeilyseuran jäsenet.

Kaikki ohjattu yhdessä harjoittelu on keskeytetty 31.5. asti.

Porvoon kaupungin liikuntapaikat pysyvät suljettuina aina 31.5. asti. Sen lisäksi Suomen hallitus on kehottanut olla kokoontumatta yli 10 hengen ryhmiin. Tästä johtuen tahdostamme riippumatta seuralla ei ole mahdollista järjestää ohjattuja tunteja sisällä taikka ulkona.

Harjoitusmaksuja ei palauteta.

Seuratoiminnan jatkuvuuden takaamiseksi seura toimii oikeuksiensa, force majeuren, mukaisesti eikä palauta jäsen- ja kausimaksuja. Yhdenvertaisuuden nimissä toivomme saavamme ja perimme myös maksut heiltä, jotka ovat osallistuneet seuran tunneille, mutta maksut ovat vielä maksamatta.

Kevätkausi ja harjoittelu jatkuu.

Kuntoharjoittelu siirtyy verkkoon. Ohjaajamme toteuttavat harjoituksia ja liikuntahaasteita, joita voi harjoittaa kotioloissa yksin tai yhdessä perheenjäsenten kanssa. Ohjelmat jaetaan ensisijaisesti vain jäsenille tarkoitetun PoNS jäsenet Facebook-ryhmän kautta. Nyt viimeistään on hyvä syy liittyä ryhmään.

Pääset jäsenten ryhmään tästä.

Kuntonyrkkeilyn alkeiskurssi.

Kesken jääneet kurssit jatkuvat heti kun tilanne sen sallii tai viimeistään syyskauden alettua. Tästä informoidaan lisää toukokuun loppupuolella erikseen.

Kesälle suunniteltu toimintaa.

Mikäli tilanne sallii kuntonyrkkeily jatkuu kesäkuussa suunnitellusti kolme kertaa viikossa 1.6.-12.6. Seuralla on tarkoitus järjestää jäsenyyden ja kevätkauden maksaneille kuntoharjoittelua kerran viikossa ajanjaksolle 29.6.-7.8. Syyskauden on tarkoitus alkaa elokuun puolessa välissä. Näistä kerrotaan lisää toukokuun loppuun mennessä.

Seura pidättää oikeuden kaikkiin muutoksiin ja tiedottaa muutoksista Facebookissa ja www.pons.fi -sivulla.

Toivomme jäseniltämme ymmärrystä ja kärsivällisyyttä.

Terveisin seuran hallitus.

Tiedote ladattavissa tästä.

maalis / 12

Koronavirus: kaikki harjoitukset peruttu 31.3. asti.

Seuran hallitus on päätynyt useiden muiden urheiluseurojen tavoin keskeyttämään kaikki harjoitukset maaliskuun loppuun asti. Hallitus seuraa tilannetta ja ilmoittaa jatkosta lähempänä annettua ajankohtaa.

Heti kun tilanne sen sallii kaikki harjoitukset jatkuvat ja esimerkiksi KUNTONYRKKEILYN ALKEISKURSSI jatkaa siitä mihin jäi.

Toivomme jäseniltämme ymmärrystä ja kärsivällisyyttä.

marras / 3

Mathias Loorits iski kultaa Kultahanskaturnauksessa…

Vuotuinen Kultahanska-turnaus järjestettiin Mikkelissä 28.-29.9. Junioreiden syyskauden iskukuntoa esitellyt turnaus keräsi paikalle runsaasti osallistujia Mikkelin Lyseon tiloihin. Paikalla oli myös katsojia. 
PoNS Iskuryhmästä turnaukseen osallistui Matias Loorits ja Ivan Zuravel,
Veera Tuomikosken debyytti kilpakehissä jäi vielä toteutumatta. Veera sai kuitenkin sparrata ikäluokkansa parhaimmistoa olevan Lia Pukkilan kanssa ja se oli hyvää oppia se.

Ivan otteli C-51kg sarjassa Espoon Kehähaiden Abdelsalam El Gendyn kanssa. Pojat ovat kohdanneet aiemmin tänä vuonna Pirkka-turnauksessa. Taitava El Gendy oli tälläkin kertaa parempi kaikin tuomariäänin, mutta Ivan pystyi hyvään suoritukseen ja paransi otteitaan viime ottelusta. Sarjassa oli vain kaksi nyrkkeilijää, joten kyseessä oli finaaliottelu. Ivanille siis hopeaa C51sarjassa hyvällä suorituksella.

Mathias Looritsin sarjassa C45 oli neljä nyrkkeilijää. Lauantain semifinaaleissa selvän 5-0 voiton EKH:n Alfred Hoxhasta iskenyt Mathias kohtasi sunnuntain finaaliottelussa Helsingin Tarmon David Kadyrovin. Hurjalla hyörinällä alkaneet erät olivat lopuksi kuitenkin Mathiaksella hyvin hanskassa ja voitto kaikin tuomariäänin 5-0. Turnausvoitto C45 sarjassa sekä parhaan C-junnun pytty kotiin. Onnittelut hyvistä otteista Mathiakselle, Ivanille ja Veeralle.

C45 Semifinaali 28.9.2019
C45 kg Mathias Loorits PoNS - Alfred Hoxha EKH 5-0

C51 finaali 28.9.2019
C51 kg Abdelsalam El Gendy EKH- Ivan Zuravel PoNS 5-0
C45 Finaalit 29.9.2019
C45kg Mathias Loorits PoNS - David Karyrov Heta 5-0

marras / 3

Ivan Zuravel iski voittoon Kajaaniturnauksessa…

Kansainvälinen Kajaaniturnaus järjestettiin 19.-20.10. Kajaanihallissa. Turnaukseen osallistui pohjolan parhaimmiston lisäksi joukkueet Ruotsista ja Venäjältä. PoNS Iskuryhmän Ivan Zuravel otteli sarjassa C-51kg. Sarjassa oli kolme nyrkkeilijää. Semifinaalissa vastaan asettui Behar Dullovi Raahen Nyrkkeilijöistä. Ottelu eteni kovalla tempolla ja iskuja sateli puolin ja toisin. Ivan oli iskuissaan tarkempi ja nyrkkeili taitavammin. Vauhdikkaan ja viihdyttävän nyrkkeilyottelun voittajaksi selvisi kaikin tuomariäänin 5-0 Ivan Zuravel. Finaalissa Kajaanin Kuohua edustava Tuukka Kemppainen haastoi rohkeasti kokeneemman ja taitavamman Ivanin. Ottelu oli kuitenkin joka erässä selvästi Ivanin hallinnassa. Ottelun voittoon kaikin tuomariäänin 5-0 iskenyt Ivan otti sarjan C-51kg voiton.

Ivan Zuravel PoNS – Behar Dullovi RaNy 5 – 0

Ivan Zuravel PoNS – Tuukka Kemppainen KajKu 5 – 0