And Still! Arslan jälleen Pohjoismaiden mestari…

Arslan iski alle 19 vuotiaiden Pohjoismaiden mestariksi toistamiseen 56kg sarjassa.

IMG-20160401-WA0007

PM-kisat käytiin tänä vuonna Ruotsissa Göteborgissa 25.-27.3. Kisoihin osallistui ensimmäistä kertaa myös Islannin joukkue. Suomen joukkueessa nyrkkeili kaikkiaan 15 nyrkkeilijää miesten, naisten ja A-junioreiden sarjoissa. Suomen A-juniorit osoittivat vahvuutensa ja hyvillä esityksillä viiden nyrkkeilijän ryhmä otti 4 mestaruutta. Arslan siis uusi mestaruutensa ja myös 3 uutta mestaria saatiin Suomeen kun Asseme Nouali/STB (60kg), Aleksi Virtanen/LaKa (75kg) ja Krenar Aliu/KNK (81kg) iskivät voittoihin otteluissaan.

Hallitseva mestari Arslan voitti semifinaalissa Tanskan Ahmed El Ehmedin puhtaasti kaikin tuomariäänin 3-0. Pidempi vastustaja ei päässyt osumaan hyvin liikkuneeseen Arslaniin, joka pommitti iskuillaan tarkasti koko ottelun ajan.
Finaalissa vastaan asettui Ruotsin Adam Alexiusson. Hän oli tanskalaistakin pidempi nyrkkeilijä ja pyrki vastaiskuillaan pitämään Arslanin suoriensa päässä. Arslanin kokemus ja taito oli kuitenkin liikaa ruotsalaiselle. Kaikki erät ja koko ottelun puhtaasti kaikin tuomariäänin

Arslan iski tarkasti ja kovaa…ruotsalainen suojautuu.
Arslan Khataev/FIN vs Adam Alexiusson/SWE

voittanut Arslan säilytti Pohjolan mestaruutensa…And Still! Onnittelut Arslanille hyvästä suorituksesta.

Vastaa