Arslan iski Kultahanska-turnauksen voittoon…

Arslan Khataev 1. B54kg Kultahanska-turnaus 2013
Arslan Khataev 1. B54kg Kultahanska-turnaus 2013

Arslan voitti viikonloppuna vuotuisen Kultahanska-turnauksen Turussa.

Turun Jyryn järjestämä vuotuinen junioriturnaus keräsi yhteen 73 nyrkkeilijää eri seuroista ympäri Suomen. Arslan osallistui B54kg sarjaan, jossa oli neljä muuta nyrkkeilijää, joukossa mm. B52kg sarjan Suomenmestari viime vuodelta.

Lauantaina Arslan kohtasi Ylä-Tikkurilan kipinää edustavan Marko Alasaukko-ojan. Arslan oli vastustajaan selkeästi taitavampi ja vei yksipuolisen ottelun nimiinsä kaikki tuomari äänin 3-0. Sunnuntain finaalissa vastaan asettui B52kg sarjan hallitseva suomenmestari Khamzat Yakhiev Tampereen voimailuseurasta. Kovaa lyövän Yakhievin ottelu tyyli oli entuudestaan tuttu ja Arslan pyrki liikkeellä hallitsemaan ottelua. Taktiikka toimi erinomaisesti. Arslan hallitsi ottelua aktiivisuudellaan. Yakhievin kova rynnistys viimeisessä erässä ei muuttanut ottelun kulkua, Arslan esitti hienoa nyrkkeilyä näyttävillä väistöillä ja tarkoilla lyönneillä. Hän
voitti kaikki erät selvästi ja koko ottelun kaikin tuomarin äänin 3-0.
Hyvä Borz!
11.-13.10. matkaamme Tanskan Hillerodiin HSK Box Cupiin. Kyseessä on iso kansainvälinen nyrkkeilyturnaus johon osallistui viime vuonna 350 nyrkkeilijää eri puolilta maailmaa. Marraskuun alussa iskettävät A- ja B-junioreiden SM-kilpailut ovat loppu syksyn ohjelmistossa.

vas. Egxon Aivazi/TuSN, Jean Degni/TuSN ja Arslan/PoNS
vas. Egxon Aivazi/TuSN, Jean Degni/TuSN ja Arslan/PoNS
Mohammedhossein Mirzaei Werzaneh/TVS
Mohammedhossein Mirzaei Werzaneh/TVS on yksi suomalaisen nyrkkeilyn huippulupauksista.

Vastaa