Eteläisen alueen mestaruuskisat iskettiin Somerolla…

Tomi Silvennoinen iski A-69kg sarjan aluemestariksi Somerolla käydyssä eteläisen alueen mestaruuskilpailuissa. Kisoissa oteltiin kaikissa miesten ja naisten sekä junioreiden sarjoissa. Porvoon nyrkkeilyseuraa kisoissa edustivat Danil Golubov ja Tomi Silvennoinen.
B-52kg sarjassa otellut Danil Golubov kohtasi Someron Voimaa edustavan Kalle Virtasen. Ottelu oli vauhdikkas alusta loppuun, molemmat pojat löivät paljon. Danil otteli omalla tyylillään ja hallitsi ottelua vastahyökkäyksillä. Hän oli ottelussa myös selvästi vahvempi ja iski selkeitä osumia, vastustajan hyökkäysten ollessa lähinnä iskuryöppyjä jotka kilpistyivät useimmiten Danilin suojaukseen tai väistöihin. Ottelun lopussa Danil osui vielä kovalla kohokoukulla Virtaseen ja tulos näytti ainakin omaan kulmaan selvältä. Saimme kuitenkin yllättyä lopputuloksesta, joka oli tuomariäänin 3-2 Kalle Virtaselle. Pojat kättelivät kehässä ja Kalle Virtanen totesi itsekin tuomion menneen väärin. Tätä vääryyttä ei jääty murehtimaan vaan ajatukset suunnattiin jo tulevaan Tanskan reissuun.Santi, Danil ja Tomi
Tomi Silvennonen otteli sarjassa A-69kg Valkeakosken Hakaa edustavaa Markus Iso-Somppia vastaan. Ottelu alkoi molempien tarkkaillessa toistensa liikkeitä. Tomi tietää vahvuutensa ristilyöntitilanteissa ja pyrki hakeutumaan lähemmäs ulottuvampaa vastustajaansa. Tarkasti lyönyt Tomi hallitsi ottelua alusta asti ja sai kovilla lyöntisarjoilla vastustajansa perääntymään. Jo ensimmäisessä erässä Tomi osui muutaman kerran painavasti ja toisen erän puoli välissä tuomari laskikin jo lukua vastustajalle kovan iskun seurauksena. Tomi jatkoi painostamista ja ei kulunut kauaa kun tuomari katsoi parhaaksi keskeyttää ottelun. Tomi iski itsensä eteläisen alueen mestariksi. Onnea.

Vastaa