Hinnasto

Liity nyt vuoden 2023 jäseneksi ja harjoittele edullisemmin. Käytämme Suomisport-palvelua jäsemaksuun, ilmoittautumiseen ja harjoitusmaksuihin.

Jäsenyys

Jäsenmaksulla kannatat toimintaamme. Jäsenetuna harjoittelet kausimaksulla edullisemmin, samasta taloudesta toinen jäsen saa kausimaksusta n. 40 % alennuksen ja täysi-ikäisellä jäsenellä on ääni seuran kokouksissa. Jäsenedut ovat voimassa vuoden loppuun asti. Jäsenedut edelyttää Nyrkkeilyliiton lisenssiä kts. lisenssi.

Jos olet ollut seuran jäsen löydä uusi jäsenmaksu Suomisport-tilitäsi kohdasta > Maksut <

Jos et ole ollut jäsen haet jäsenyyttä ja maksat jäsenmaksun kun hakemus on hyväksytty. Täysi-ikäiset hakevat jäsenyyttä > tästä < ja alaikäiselle haetaan > tästä <

Lisenssi

Jäsenyys edellyttää Nyrkkeilyliiton lisenssiä. Osta jäsenmkasun lisäksi Suomisport-palvelusta Nyrkkeilyliiton harrastelisenssi kohdasta > Ostamaan < ja hae lisenssiä hakusanalla ”nyrkkeily”. Lisenssi maksetaan vain kerran kalenterivuodessa ja sinulla on mahdollisuus ostaa edullinen lajivakuutus.

Jaksoharjoittelu

Voit osallistua harjoitteluumme myös jaksoittain ilman jäsenyyttä. Kevätkaudella jaksoja on kolme ja syyskaudella kaksi. Hinta vaihtelee jakson pituuden mukaan, joka päivitetään n. viikkoa ennen uuden jakson alkamista.

Hinnat

Jäsenyys, lisenssi, kausi- ja jaksomaksut maksetaan Suomisportin kautta.

KevätkausiHinta
Jäsenyys25 €
Nyrkkeilyliiton harrastelisenssi10 €
Kuntonyrkkeily – kevätkausi*155 €
Kuntonyrkkeily – jakso 1.3.-28.4.78 €
Nuorten nyrkkeily – kevätkausi*90 €
* Kuntonyrkkeilyn ja Nuorten nyrkkeilyn kausiharjoittelu edellyttävät jäsenyyttä ja lisenssiä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu Suomisport-palvelussa. Mikäli sinulla ei ole Suomisport-tiliä, luot sen itsellesi tai alaikäiselle huolettavalle ilmoittautuessasi palvelun ohjeiden mukaan. Ilmaiselle kokeilukerralle ilmoittaudutaan myös Suomisport-palvelun kautta.

Lataa puhelimeesi Suomisport-sovellus. Sen kautta kaikki kaudet, jaksot ja jäsenyys on käden ulottuvilla. Samalla saat toimintaamme ja harjoittelua koskevat tärkeimmät viestit heti tietoosi.


Liikuntaetu

Liikuntaedulla maksat etupalvelun sovelluksella hakunimellä > Porvoon Nyrkkeilyseura < Lähetä kuva maksusuorituksesta osoitteeseen aslak[at]pons.fi. Saat alennuskoodin, jolla vähennät liikuntaedun erotuksen ilmoittautumismaksusta Suomisportissa. Voit myös maksaa liikuntaseteleillä.

LiiKu-passi

Voimassa olevalla Porvoon kaupungin tarjoamalla LiiKu-passilla harjoittelet edullisesti. Kysy lisää sähköpostitse aslak[at]pons.fi.

Vakuutus

Seura ei vakuuta harrastajia. Jäsenyys, jonka mukana on Nyrkkeilyliiton harrastelisenssi mahdollistaa lajivakuutuksen ostamisen Suomisport-palvelussa.


Seuran tilinumero

Aktia
Porvoon Nyrkkeilyseura ry
FI78 4055 0012 3222 24