Hinnasto

Onko sinulla voimassa oleva PoNS-jäsenyys?

Seuran tunneilla harjoittelevilla tulee olla seuran jäsenyys (10 €) sekä Suomen Nyrkkeilyliiton harrastelisenssi (10 €). Molemman ostetaan Suomisport-palveluun luodun profiilisi kohdasta Ostamaan itsellesi tai huoltajana lapsellesi ja ovat voimassa ostopäivästä riippumatta kalenterivuoden ajan (1.1.-31.12.).

Harjoitusmaksut

Harjoitusmaksu ostetaan kevät- ja syyskaudelle erikseen kauden alussa. Valitse lajisi ja siirry hintalinkistä Suomisport-palveluu. Uusille, joilla ei ole jäsenyyttä yksi tutustumiskerta on ilmainen.

Kuntonyrkkeily

Nuorten kuntonyrkkeily

Kuntonyrkkeilyn alkeiskurssi

Eräpäivä

Kausikohtainen harjoitusmaksu on maksettava ennen harjoittelun aloittamista. Tositetta vastaan ohjaaja kirjaa harjoittelijan nimen harjoituslistaan ja harjoittelu seuran tunneilla voi alkaa.

Muut maksutavat

Työsuhde-etuutena (liikuntasetelelit tms.) maksu tapahtuu työsuhde-etupalvelusi verkkokaupasta, palvelun aplikaatiosta tai seteleinä suoraan ohjaajalle. Mikäli osa maksetaan käteisellä on maksu suoritettava pankkisiirtona seuran tilille viitteellä kuntonyrkkeily ennen harjoittelun alkamista.

Kopio tai kuvakaappaus maksuista on näytettävä ohjaajalle tunnin alussa.

* Elokuun hintakampanja voimassa 28.8. asti.

Vähennä kausimaksustasi 20 € ja toimita kopiot maksuista 28.8. mennessä osoitteeseen aslak[at]pons.fi. Saat paluuviestillä koodin Suomisporttiin, jolla ilmoittaudut kauteen ilmaiseksi.

Vakuutus

Seura ei vakuuta harrastajia. Suomisport palvelun kautta on mahdollista ostaa vakuutus.

Pokkeustilanteet

Mikäli valtion tai kaupungin asettama rajoitus estää harjoitukset vähintään 4 viikoksi palautetaan osa harjoitusmaksusta takaisin. Takaisinmaksu ei koske työsuhde-etuutena (esim. liikuntasetelit) maksettua osuutta.

Seuran tilinumero

Aktia
Porvoon Nyrkkeilyseura ry
FI78 4055 0012 3222 24