Hinnasto

Suomisport

Ylläpitääksemme jäsenrekisterimme lain edellyttämällä tavalla käytämme Suomisport-palvelua, jonka kautta hankitaan jäsenyydet, lisenssit sekä harjoitusmaksut.

Suomisport-tilin avaat pyytämällä kirjautumiskoodia toimivalla sähköpostiosoitteella täältä. Kirjaudu koodilla ja täytä puttuvat tiedot.

PoNS-jäsenyys

Seuran tunneilla harjoittelevilla tulee olla kuluvan vuoden seuran jäsenyys sekä Suomen Nyrkkeilyliiton harrastelisenssi. Kun sinulla on Suomisport-tili hae seuraavaksi jäsenyyttä.

Kun seura on hyväksynyt jäsenyyden jäsenmaksu 10 € ilmestyy omalle Suomisport-sivulle maksut-valikon alle. Jäseneksi haet alta löytyvien linkkien kautta:

Hae jäsenyyttä – täysi-ikäiset tästä

Hae jäsenyyttä – alaikäiselle tästä

Harrastelisenssi

Harrastelisenssi 10 € haetaan Suomisport-sivulta Ostamaan-kohdasta haulla Nyrkkeilyliitto. Kuten jäsenyy myös lisenssi on voimassa kuluvan vuoden loppuun asti.

Harjoitusmaksut

Kun sinulla on jäsenyys ja lisenssi pääset hankkimaan harjoitusmaksun. Kausi on jaettu kahteen osaan. Syys- ja lokakuun harjoituksiin osallistuminen maksaa yhden erän ja marras- sekä joulukuussa osallistuminen toisen erän. Tarkalla osallistumisajankohdalla ei ole merkitystä

Aikuisten kuntonyrkkeily & alkeet

Nuorten kuntonyrkkeily

Kuntonyrkkeilyn alkeet

Tällä hetkellä alkeetryhmää ei ole käynnissä.

Eräpäivä

Maksu maksetaan viikon sisään harjoittelun aloitettua. Tositetta vastaan ohjaaja kirjaa harjoittelijan nimen harjoituslistaan.

Muut maksutavat

Työsuhde-etuutena (liikuntasetelelit tms.) maksu tapahtuu työsuhde-etupalvelusi verkkokaupasta, palvelun aplikaatiosta tai seteleinä suoraan ohjaajalle. Jäsenyyttä tai lisenssiä ei voi etuutena maksaa ja on hoidettava Suomisport-palvelun kautta.

Kaikki muut maksut tai maksuerät maksetaan seuran tilille. Merkiten viestikenttään palvelun tai tuotteen nimi esim. kuntonyrkkeily, nuorten kuntonyrkkeily, hanskat, seurapaita jne.

Vakuutus

Seura ei vakuuta harrastajia. Suomen Nyrkkeilyliiton harrastelisenssin ostaminen avaa mahdollisuuden ostaa edullisen lajivakuutuksen.

Seuran tilinumero

Aktia
Porvoon Nyrkkeilyseura ry
FI78 4055 0012 3222 24