Kultahanska-turnaus Mikkelissä 27.-28.9.

Mikkelissä iskettiin perinteinen Kultahanska-turnaus 27.-28.9., johon osallistui noin 60 nyrkkeilijää. Junioreiden syksyn merkittävin kotimainen turnaus sai tällä kertaa vieraita Venäjältä kun Viipurista osallistui kuuden nyrkkeilijän joukkue kisoihin. Arslan, Tommi Nopanen ja Argjend Dushaku olivat PoNS iskuryhmänä paikalla. Tommille ja Argjendille turnaus myös avasi kilpakauden.

WP_20140322_001Arslan otteli omassa B57kg sarjassa, jossa oli 4 nyrkkeilijää. Odotetusti samaan sarjaan oli tullut myös Asseme Nouali, joka siirtyi syksyn alussa PoNSsta edustamaan Helsinkiläistä Tapanilan Erää. Karsintaottelu käytiin entisten seurakavereiden kesken. Tasaisen ensimmäisen erän jälkeen, Arslan vei kaksi seuraavaa selvästi nimiinsä voittaen ottelun kaikin tuomariäänin 3-0 ja eteni finaaliin venäläistä Zaborovskia vastaan. Ottelu oli erittäin kova ja korkeatasoinen. Molemmat pojat ovat kotimaista kärkeä.
Finaalivastustajan sanottiin olevan Pietarin alueen mestari B-junioreissa. Oli miten oli…ottelu oli Arslanilta erittäin hyvä. Zaborovski ei päässyt missään vaiheessa ottelun herraksi vaan Arslan määräsi tahdin alusta asti. Toisessa erässä olisi ottelun jo voinut keskeyttääkin Arslanin iskiessä useita lyöntisarjoja perille Zaborovskin yrittäessä pysyä mukana vauhdissa. Arslanille voitto kaikin tuomariäänin 3-0. Arslan palkittiin myös turnauksen parhaana B-juniorina.

 

Tommi Nopanen otteli sarjassa A64kg. Sarjassa oli yhteensä 4 nyrkkeilijää. Tommin vastustajaksi arvottiin Kuopion Jesse Fagerlund. Tommi otteli ensimmäisen erän todella hyvin. Toisessa erässä ottelu tasaantui ja Fagerlund pääsi painostamaan Tommia köysiin. Kolmas erä meni selvästi Fagerlundille ja samoin otteluvoitto 3-0. PL8M3340

Argjend osallistui sarjaan B63kg. Sarjassa oli hänen lisäksi vain Karkkilan Sisun Rasmus Bergman, joten kyseessä oli sarjan finaaliottelu. Kovaiskuiseksi kaveriksi tiedetty Bergman pyrittiin pitämään loitolla Argjendin ollessa ulottuvampi. Hienosti otellut Argjend ei antanut periksi lähiottelussakaan vaan iski takaisin hyvällä intensiteellä. Toinen ja kolmas erä menivät kuitenkin enemmän painostaneelle Bergmanille ja otteluvoitto kaikin tuomariäänin 3-0 Karkkilaan. Hyvä ottelu Argjendilta.PL8M3356

Vastaa