KUNTONYRKKEILY

Kuntonyrkkeily on tehokas kuntoilumuoto, joka kuormittaa monipuolisesti koko vartaloa.

Lajin harjoittaminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta nyrkkeilystä. Uusille harrastajille järjestetään kuntonyrkkeilyn 8 viikon alkeiskursseja, jonka jälkeen on valmiudet jatkaa harjoittelua  kuntonyrkkeilyryhmässä. Suositusikäraja on 15 vuotta.

Porvoon Nyrkkeilyseuran kuntonyrkkeilyohjaajat ovat Suomen Nyrkkeilyliiton kouluttamia. Tunnit ovat vaihtelevia ja monipuolisia. Tunneilla käydään läpi yksin tai pariharjoitteluna nyrkkeilytekniikkaa, liikkumista, säkkiharjoittelua,  lihaskuntoliikkeitä ja lopussa venyttelyä.

Uusille ensimmäinen kerta on ilmainen. Tule mukaan ja kunto nousee innostavassa seurassa!

Lue lisää kuntonyrkkeilyn terveysvaikutuksista tästä linkistä: Kuntonyrkkeilyn terveysprofiili


Ilmoittautuminen ja maksaminen tapahtuu osoitteessa Suomisport.fi

Linkistä on avautuu PDF, jossa ohjeet Suomisport-palvelun käyttämisestä: SUOMISPORT-OHJEET_PoNS

Harjoituspaikka: Porvoon Urheiluhalli, Sparrenkatu 2, alakerran nyrkkeilyslai.


Harjoitusajat

Syksyn 2019 harjoitusajat


Kuntonyrkkeilyn alkeiskurssi (kesto 6 viikkoa)

Kurssi D 2019: 1.10. – 7.11.

Tiistai 19:30–20:45
Torstai 19:00–20:15

Hinta

Kurssi 75€.

Kurssimaksu sisältää seuran jäsenyyden sekä Suomen Nyrkkeilyliiton harrastelisenssin. Molemmat voimassa hankintahetkestä riippumatta 31.12.2019 asti.

Maksuvälineinä käyvät myös Smartumin ja Edenredin liikunta- ja virikesetelit, sekä Tyky ja Tyky+ -setelit, ePassi ja Eazybreak mobiililiikuntasetelit. Näillä maksaessasi katso ohjeet täältä tai ota yhteys harjoitusten ohjaajaan.

Osta tapahtuma täältä (suomisport).

Varusteet

Sisäliikuntavarusteet (Sisäliikuntajalkineet ovat välttämättömät). Omat hanskat on suositeltavat. Varusteita voi ostaa edullisesti seuran kautta.


Kuntonyrkkeilyn 2019 syyskausi 19.8.-20.12.

Maanantai 19:30–20:45
Keskiviikko 19:30–20:45 
Perjantai 19:30–20:45

Hinta

Jokaisen harrastajan on maksettava vuosittainen jäsenmaksu sekä ostettava Nyrkkeilyliiton harrastelisenssi. Mikäli olet jo maksanut jäsen- ja lisenssimaksun vuodelle 2019, maksettavaksi jää vain harjoittelumaksu.

Kauden harjoittelumaksu 150 € (170 €*).

* Kurssimaksun lisäksi harrastajan on ostettava Suomisport-palvelun kautta itselleen seuran jäsenyys 10 € sekä Suomen Nyrkkeilyliiton harrastelisenssi 10 €. Molemmat voimassa hankintahetkestä riippumatta 31.12.2019 asti.

Maksuvälineinä käyvät myös Smartumin ja Edenredin liikunta- ja virikesetelit, sekä Tyky ja Tyky+ -setelit, ePassi ja Eazybreak mobiililiikuntasetelit.Näillä maksaessasi katso ohjeet täältä tai ota yhteys harjoitusten ohjaajaan.

Osta tapahtuma täältä (suomisport).

Lisätietoja

Lähetä sähköposti osoitteeseen: aslak[at]pons.fi