Kuntonyrkkeily

Kuntonyrkkeily on tehokas nyrkkeilynomainen liikuntamuoto, joka on helppo omaksua ja turvallista harjoittaa. Tunnit on suunniteltu vaihteleviksi ja koostuvat erilaisista liikkuvuus-, tekniikka-, säkki- sekä lihaskunto- ja kuntopiiriharjoituksista. Ohjaajamme ovat Suomen Nyrkkeilyliiton kouluttamat ja harrastajakunta aktiivinen.

Syyskausi 30.8.-17.12.

Kuntonyrkkeily on tarkoitettu kaikille vähintään 15 vuotta täyttäneille ja kuntonyrkeilyyn aikaisemmin tutustuneille harrastajille. Ohjaajina Aslak, Mika ja Andrew. Kannattaa tulla tutustumaan, sillä uusille ensimmäinen tutustumiskerta on ilmainen.

KuntonyrkkeilyHarjoitusajat
Maanantai19:30-21:00
Keskiviikko19:00-20:30
Perjantai19:30-21:00
Muutokset harjoituksiin viestitetään seuran PoNS jäsenet Facebook-ryhmässä.

Kuntonurkkeilyn alkeet torstaisin 2.-23.9.

Perinteisen alkeiskurssin sijaan pidämme tällä kaudella syyskuussa Kuntonyrkkeilyn alkeet -harjoitusvuoron torstai-iltaisin. Se on tarkoitettu vähintään 15 vuotta täyttäneille, joilla ei ole kokemusta nyrkkeilynomaisesta harjoittelusta. Vaikka osallistuminen myös kuntonyrkkeilytunneille on sallittua suosittelemme torstainvuoroon osallistumista, jossa harjoitetaan perusteet kuntonyrkkeilyn tehokkaaseen, mutta myös turvalliseen harrastamiseen.

AlkeetHarjoitusajat
Torstai20:15-21:30

Tutustu kurssi- ja kausimaksuihin

Harjoitusvälineet

Varusteina harjoittelija tarvitsee sisäliikuntaan sopivat vaattee, vesipullon sekä nyrkkeily- tai sisäpelikengät. Oma hyppynaru on myös suositeltavaa. Covid-epidemasta johtuen jokainen tarvitsee omat nyrkkeilyhanskat ja huolehtii itse käsihygieniastaan.

Seuran kautta on mahdollista ostaa edullisesti hanskoja ja teknisiä seurapaitoja.