KUNTONYRKKEILY

Syyskausi alkaa 10.8.

Jäsenille järjestetään kesäharjoituksia. Lisää tietoa Facebookissa PoNS jäsenet -ryhmässä.

Kuntonyrkkeily on tehokas kuntoilumuoto, joka kuormittaa monipuolisesti koko vartaloa.

Lajin harjoittaminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta nyrkkeilystä. Uusille harrastajille järjestetään kuntonyrkkeilyn 5 viikon alkeiskursseja, jonka jälkeen on valmiudet jatkaa harjoittelua kuntonyrkkeilyryhmässä. Suositusikäraja on 15 vuotta.

Porvoon Nyrkkeilyseuran kuntonyrkkeilyohjaajat ovat Suomen Nyrkkeilyliiton kouluttamia. Tunnit ovat vaihtelevia ja monipuolisia. Tunneilla käydään läpi yksin tai pariharjoitteluna nyrkkeilytekniikkaa, liikkumista, säkkiharjoittelua,  lihaskuntoliikkeitä ja lopussa venyttelyä.

Uusille ensimmäinen kerta on ilmainen. Tule mukaan ja kunto nousee innostavassa seurassa!

Lue lisää kuntonyrkkeilyn terveysvaikutuksista tästä linkistä: Kuntonyrkkeilyn terveysprofiili

Varusteet

Tarvitset sisäliikuntavatteet ja -jalkineet. Omat hanskat ovat pakolliset, hanskoja on ostettavissa edulliseen hintaan seuralta.

Harjoituspaikka

Porvoon Urheiluhalli, Sparrenkatu 2, alakerran nyrkkeilysali.

Ilmoittautuminen ja maksaminen osoitteessa Suomisport.fi

Luomalla Suomisport-palveluun profiilin ja ostamamalla itsellesi tai huoltajana alaikäselle seuran jäsenyyden 10 € sekä Suomen NyrkkeilyliIton harrastelisenssin 10 € pääset ostamaan tapahtumista harjoituskauden tai kurssin. Molemmat voimassa hankintahetkestä riippumatta 31.12.2020 asti.

Maksuvälineinä käyvät myös Smartumin ja Edenredin liikunta- ja virikesetelit, sekä Tyky ja Tyky+ -setelit, ePassi ja Eazybreak mobiililiikuntasetelit. Näillä maksaessasi katso ohjeet täältä tai ota yhteys harjoitusten ohjaajaan.

Harjoitusajat syyskausi 2020

Tarkemmat tiedot harjoituksista päivitetään kesäkuun aikana.