Mikkeliin mänijät voittoisia…

Northern Stars esittelyssä_TR2014
Northern Stars esittelyssä_TR2014

Viikonvaihteesa käytiin Topi Rytkösen muistokilpailut Mikkelissä. Mikkelin nyrkkeilijöiden järjestämä tapahtuma toimi samalla Northern Stars-ryhmän ensimmäisenä virallisena tapahtumana.PoNS kilparyhmästä kisoissa iski Asseme, Arslan, Kjell ja Argjend. Arslan ja Asseme kuuluvat myös Northern Stars-ryhmään.

Kjell iski selvän 3-0 voiton vastustajastaan. Hyvin liikkunut Kjell johti ottelua alusta loppuun.

Argjendin toinen ottelu pitkän tauon jälkeen ei sujunut ihan omalla tasolla. Aktiivisemmalla nyrkkeilyllä Argjend olisi ottelun vienyt nimiinsä. Tällä kertaa tappio kaikin tuomariäänin 3-0.

Asseme ja Arslan ottelivat päivän pääotteluissa, joissa Northern Stars ryhmä kohtasi Viron joukkueen. Asseme nousi kaksikosta ensimmäisenä kehään. Vastaan asettui Aleksandr Vesselov. Kaksikko on kohdannut kerran aiemmin syksyllä Narva Openissa. Vesselov oli selvästi parantanut otteitaan viime kohtaamisesta, mutta Assemen nopeus ja hyvä liikkuminen olivat virolaiselle liikaa. Asseme tyylitteli selvän voiton tuomariäänin 3-0.

Arslan kohtasi myös tutun virolaisen Aleksei Sobolevin. Joulun ottelutauon jälkeen Arslan odotti innolla kilpakehään pääsemistä. Hän otti komennon välittömästi, ensimmäinen erä ei ehtinyt vanheta kuin minuutin verran kun tuomari jo laski lukua Soboleville. Seuraava luvun lasku ja ottelun keskeytys tapahtui pian tämän jälkeen. Tyrmäävän esityksen jälkeen Arslanille TKO voitto ensimmäisessä erässä.

Tulokset:

64 Kjell Finnbäck PoNS – Vorya Jamshidi KoNy 3-0

B57 Freu Voutilainen IUV – Argjend Dushaku PoNS 3-0

B52 Asseme Nouali PoNS – Aleksandr Vesselov EST 3-0

B54 Arslan Khataev PoNS – Aleksei Sobolev EST TKO 1.erä

Asseme_kehässä_TR2014
Asseme_kehässä_TR2014
Arslan-Sobolev_TR2014
Arslan-Sobolev_TR2014
Arslan_voitto_TR2014
Käsi nousee boiton merkiksi…
Asseme_voitto_TR2014
Asseme tylitteli 3-0 voiton

 

Vastaa