Rusan skabat 18.3.

Rusan skaboissa nähtiin taas uusia PoNSlaisia kun debyyttinsä iskivät Niki Liljestrand ja Alban Begu. Myös Armend Smajli otteli skaboissa.
A64kg sarjassa otellut Niki kohtasi Tapanilan Erän Mohammed Laquirin. Ottelu ehti kestää puoli minuuttia kun Nikin takasuora osui Laquirin nenään. Tuomari päätti keskyttää ottelun ja näin Niki voitti ottelun tuomarin keskeytyksellä ensimmäisessä erässä. Hieno avaus Nikiltä.
Toinen seuramme ensikertalainen kilpakehässä oli Alban Begu joka otteli D39kg sarjassa Mikkelin nyrkkeilijöiden Jesperi Parkkisen kanssa. Tasaväkisen ja vauhdikkaan ottelun voittajasta ei saatu kolmessa erässä selvyyttä, joten tulos oli ratkaisematon. Molemmat pojat saivat kultamitalit kaulaansa. Hyvä ottelu Albanilta.
Hieman kokeneempi Armend kohtasi ottelussaan tutun vastustajan, Heinolan Voiman Juha Grönin. Pojat ovat kohdanneet kahdesti aiemmin ja molemmilla on voitto tilillään. Nyt kolmannessa kohtaamisessa saatiin selvyys paremmuudesta poikien välillä. Jännitynyt ja rikkonainen ensimmäinen erä ei vielä kertonut paremmuutta, mutta toinen ja kolmas erä olivat selvästi hyvin liikkuneen Armendin hallintaa ja voitto tuli lopulta selvästi kaikin tuomariäänin 3-0. Hyvä Armend!
Myös muita tulokkaita oli kisoissa mukana. Debyyttiään jäivät vielä odottamaan Mergim Behrami, Argjend Dushaku ja Leart Dumani. Pojat nousevat kehään todennäköisesti seuraavissa Rusan skaboissa 15.4.

Vastaa