SM-kilpailut 18.-20.2. Lahden urheilutalossa

Fitim Latifille pronssia SM-kilpailusta. Onneksi olkoon Fitim! Kovatasoinen SM-kilpailu oteltiin tänä vuonna 18.-20.2. Lahden urheilutalossa. Fitim osallistui 75kg sarjaan joka oli jo ennakolta kisojen kovimpia sarjoja. Kaikenkaikkiaan kisoihin osallistui 80 nyrkkeilijää 36 seurasta. Maamme huipuista vain Matti Koota ja Eemeli Katajisto eivät osallistuneet kisoihin.
Lauantaina 18.2. iskettiin ensimmäiset karsintaottelut. Fitim sai vastaansa Tero Juntusen Ylä-Tikkurilan Kipinästä. Fitim hävisi tammikuussa Mikkelissä samalle kaverille tiukan ja rikkoinaisen kamppailun. Tälläkin kertaa ottelu oli tiukkaa vääntöä, mutta Fitim voitti pistein 8-7 ja eteni sunnuntain semifinaaleihin.
Semifinaaleissa Fitim osoitti tehonsa tyrmäämällä Helsingin urheiluseuran Henri Malmströmin toisessa erässä. Tämä oli kisojen ainoa tyrmäysvoitto! Toisessa semifinaaliottelussaan Fitimin vastustajaksi tuli Safeen Akreyi Lahden Kalevasta. Ottelu oli erittäin tasainen ja loppupisteet olisi voineet olla kumminpäin tahansa…nyt ne oli 9-7 Safeenille. Safeen hävisi finaalissa Oulun nyrkkeilyseuran Jukka-Pekka Broströmille 13-8. Fitim ylsi hienosti SM pronssille.

Vastaa