Tiedote kevätkaudesta

Hyvät Porvoon Nyrkkeilyseuran jäsenet.

Kaikki ohjattu yhdessä harjoittelu on keskeytetty 31.5. asti.

Porvoon kaupungin liikuntapaikat pysyvät suljettuina aina 31.5. asti. Sen lisäksi Suomen hallitus on kehottanut olla kokoontumatta yli 10 hengen ryhmiin. Tästä johtuen tahdostamme riippumatta seuralla ei ole mahdollista järjestää ohjattuja tunteja sisällä taikka ulkona.

Harjoitusmaksuja ei palauteta.

Seuratoiminnan jatkuvuuden takaamiseksi seura toimii oikeuksiensa, force majeuren, mukaisesti eikä palauta jäsen- ja kausimaksuja. Yhdenvertaisuuden nimissä toivomme saavamme ja perimme myös maksut heiltä, jotka ovat osallistuneet seuran tunneille, mutta maksut ovat vielä maksamatta.

Kevätkausi ja harjoittelu jatkuu.

Kuntoharjoittelu siirtyy verkkoon. Ohjaajamme toteuttavat harjoituksia ja liikuntahaasteita, joita voi harjoittaa kotioloissa yksin tai yhdessä perheenjäsenten kanssa. Ohjelmat jaetaan ensisijaisesti vain jäsenille tarkoitetun PoNS jäsenet Facebook-ryhmän kautta. Nyt viimeistään on hyvä syy liittyä ryhmään.

Pääset jäsenten ryhmään tästä.

Kuntonyrkkeilyn alkeiskurssi.

Kesken jääneet kurssit jatkuvat heti kun tilanne sen sallii tai viimeistään syyskauden alettua. Tästä informoidaan lisää toukokuun loppupuolella erikseen.

Kesälle suunniteltu toimintaa.

Mikäli tilanne sallii kuntonyrkkeily jatkuu kesäkuussa suunnitellusti kolme kertaa viikossa 1.6.-12.6. Seuralla on tarkoitus järjestää jäsenyyden ja kevätkauden maksaneille kuntoharjoittelua kerran viikossa ajanjaksolle 29.6.-7.8. Syyskauden on tarkoitus alkaa elokuun puolessa välissä. Näistä kerrotaan lisää toukokuun loppuun mennessä.

Seura pidättää oikeuden kaikkiin muutoksiin ja tiedottaa muutoksista Facebookissa ja www.pons.fi -sivulla.

Toivomme jäseniltämme ymmärrystä ja kärsivällisyyttä.

Terveisin seuran hallitus.

Tiedote ladattavissa tästä.