TIETOA SEURASTA

PoNS numeroina

PoNS numeroina

Porvoon Nyrkkeilyseura on vuonna 1992 perustettu nyrkkeilyn erikoisseura.

Missiomme on kehittää kilpanyrkkeilyä Suomessa tarjoamalla alueellamme laadukasta nyrkkeilytoimintaa kaikenikäisille harrasteliikunnasta huippu-urheiluun.

Harjoitussalit

Porvoon Urheiluhalli, alakerran nyrkkeilysali
Sparrenkatu 2
06100 Porvoo
BoGy liikuntasali
Lukiokatu 10
06100 Porvoo

Päävalmentaja

Karre Anttonen

Karre toimii seuran päävalmentajana. Vuoden 2014 valmentajaksi valittu Karre valmistuu ammattivalmentajaksi (VAT) syksyllä 2017. Hänen valmennettavilla on mitalisijoja SM-, PM- ja EM-tasolla. Hän on Suomen Nyrkkeilyliiton valmennusvaliokunnan jäsen ja toiminut vuodesta 2015 lähtien myös nuorten maajoukkueen valmentajana. Kaikki jotka haluavat tavoitella tähtiä tulisi käydä Karren valmennettavana.

karre(at)pons.fi
Puh. 050 46 44 587

Kuntonyrkkeilyohjaajat

Aslak Bredenberg

Aslak on kuntonyrkkeillyt seurassa vuodesta 2003 lähtien. Vaikka taustalta löytyy useampi vuosi itsepuolustuslajeja vei kuntonyrkkeily heti sydämen. Hänellä on diplomi-ohjaajan koulutus ja on motivoitunut kehittämään lajia vastaamaan kuntoliikuntatrendejä. Mottona: ”Treenataan aina kuin olisi tosi kyseessä, muttei koskaan tosikkoina!”

aslak(at)pons.fi

Marko Laine

Marko on toiminut ohjaajana seurassa vuodesta 2013. Kuntonyrkkeilyn diplomi-ohjaajakoulutuksen lisäksi häneltä löytyy taustalta erilaisia valmennusohjelmia muista kamppailulajeista.

marko(at)pons.fi

Mika Vuorinen

Mika on harrastanut kuntonyrkkeilyä kymmenisen vuotta ja on suorittanut kuntonyrkkeilyohjaajan perus- ja jatkokurssit. Hän on harrastanut aikaisemmin taekwondoa yli 15 vuotta ja toiminut myös siinä lajissa ohjaajana.

Nuorten ryhmät

Silja Kaasinen

Silja on harrastanut kuntonyrkkeilyä vuodesta 2015 ja suorittaa parhaillaan ensimmäisen tason valmentaja- ja ohjaajakoulutusta. Ennen kuntonyrkkeilyä on hän harrastanut sekä ratsastusta että miekkailua. Kokemusta lasten kanssa touhuamisesta on tullut sukulaistyttöjen hoitamisesta.

silja(at)pons.fi

Elina Niskanen

Elina on harrastanut kuntonyrkkeilyä vuodesta 2012 ja muita kamppailulajeja (mm. Thaiboxing). Hän on toiminut kuntonyrkkeilyohjaajana aikaisemmin, tällä hetkellä ohjaa lasten ja nuorten harrasteryhmiä. Elina on suorittanut SNL:n kuntonyrkkeilyohjaajan perus- ja jatkokurssit. Elinalla on 9 vuoden työkokemus päiväkodissa ja mm. ohjannut siellä lasten liikuntaa. Lisäksi hän on toiminut myös nuoriso-ohjaajana sekä avustajana ala-asteella.

Puh. 040 544 4597.

Hõbe-Liis Veskimäe

Liikunnallinen Hõbe on harrastanut aikaisemmin mm. koripalloa ja luistelua. Nyrkkeilyn hän aloitti vuonna 2013 ja hänen saavutuksiin kuuluu mm. nuorten Suomen mestaruus vuodelta 2017. Hän on suorittanut Nyrkkeilyliiton kuntonyrkkeilyohjaajan perus- ja jatkokurssit.

Maksutiedot

Porvoon Nyrkkeilyseura ry

Aktia FI78 4055 0012 3222 24

Laskutustiedot

Toivomme laskut mieluiten sähköpostitse osoitteeseen pons(at)pons.fi

Paperilaskut lähetetään osoitteeseen:

Porvoon Nyrkkeilyseura ry
Jadalux Oy/Pia Rask
Kirkkokatu 1
06100 Porvoo
Rekisteriseloste