Arslan ja Asseme iskivät TUL-turnaus voitot Lahdessa 8.-9.2.

Lahdessa käytiin nuorten TUL-turnaus 8.-9.2. Kisoihin osallistui yli 70 nyrkkeilijää. PoNS kilparyhmästä turnaukseen osallistui Asseme ja Arslan.Asseme&Arslan_TULmestarit

Asseme ilmoittautui sarjaan B54kg ja Arslan B57kg. Sarjassa B54kg ei kuitenkaan ollut Assemelle haastavaa vastusta, joten järjestäjät ehdottivat Assemen siirtämistä sarjaa ylemmäs 57kg johon tehtiin kaksi lohkoa. Arslan ja Asseme ottelivat näin molemmat samassa painoluokassa, mutta eri lohkoissa. Karsintaotteluissa poikien vastus ei ollut vielä kovin haastava, mutta finaaleissa vastus jo koveni. Molemmille kuitenkin selkeät sarjavoitot.

Northern Stars-ryhmästä kisoissa iski Arslanin ja Assemen lisäksi Mikkelin nyrkkeilijöiden Jerry Laine. Hänelle myös kaksi otteluvoittoa ja sarjansa mestaruus. Jerry palkittiin myös kisojen parhaana C-juniorina. Ryhmän seuraavat haasteet ovat kv.turnauksissa, kun Tapanilan Erän Mika Syvinki osallistuu Saksassa järjestettävään Branderburg Cupiin. Kyseessä on AIBAn A-luokan turnaus U19 junioreille. Vastaan tulee siis euroopan huiput. Onnea Mikalle. Muut Starat valmistautuvat kv.turnauksiin itä-naapurissa. Ensimmäistä turnausmatkaa Venäjälle suunnitellaan jo.

Nortti_TUL_2014
Northern Stars juniorit Jerry, Arslan ja Asseme. Kultaa kaulassa.

Karsintaotteluiden tulokset:

B57kg /a Arslan Khataev PoNS – Marko Alasaukko-oja YTK 3-0
B57 kg/b Asseme Nouali PoNS -Andrei Polevoj KoVo TKO 2.r

Finaalien tulokset:

B57 kg/ A Arslan Khataev PoNS – Rasmus Bergman KaSi 3-0
B57 kg /B Asseme Nouali PoNS- Max Syrjälä EKU 3-0

Asseme TUL turnauksen paras B-juniori 2014
Asseme TUL turnauksen paras B-juniori 2014

KILPAILUJEN PARHAAT:

A-juniori: Santeri Tuomela KNK
B-juniori: Asseme Nouali PoNSTUL2014_parhaat

C-juniori: Jerry Laine MiNy
D-juniori: Viljami Niemelä TVS
Seura: TVS
Taistelija: Donat Viktorov TVS
Tuomari: Harri Juutilainen MiNy

Vastaa