Arslan maajoukkueen testileirillä…

TESTILEIRI 8:2014  Arslan Khataev osallistui 29.-31.8. maajoukkueen testileirille Pajulahden urheiluopistolla Nastolassa. Arslan kuuluu nuorten maajoukkueeseen ja on näin ollen säännöllisesti mukana maajoukkueen leirityksissä. Testileirillä mitattiin urheilijoiden peruskuntoa ja kestävyys ominaisuuksia sekä sparrattiin ahkerasti. Arslanin kehitys on ollut erittäin hyvää vuoden aikana. Testitulokset ovat tasaisesti nousseet ja taitotaso parantunut selvästi.

Kauden päätavoite on marraskuussa järjestettävät EM-kisat Venäjällä. Niihin valmistautuminen on aloitettu jo kesällä ja syksyn aikana valmisteluja tehdään mm. ulkomaan leireillä. Sarjansa hallitseva Suomenmestari Arslan joutuu tänä vuonna jättämään SM-kisat väliin, koska EM-kisat sattuvat päällekäin. PL8M2784

Ensi vuonna A-junioriksi siirtyminen tulee olemaan iso askel Arslanin urheilu-uralla. Erien kesto muuttuu 3×3 minuuttiin nykyisen 3×2 minuuttia sijaan. Tämä täytyy myös harjoittelussa huomioida, joten EM-kisojen jälkeen alkaa välittömästi valmistelut siirtymistä varten. Ensi vuonna tähtäimessä on A-junnujen arvokisat.

_MG_4461

Vastaa