Danil osallistui Olümpiakinnas-turnaukseen Tallinnassa…

Danil Golubov&Karre AnttonenDanil Golubov, joka on hallitseva Suomen mestari B50kg sarjassa, osallistui turnauksen B54kg sarjaan. Kyseisessä sarjassa ei kuitenkaan ollut kilpailijoita, joten Danil siirrettiin ylempään 57kg sarjaan. Vastustajaksi tuli hallitseva Viron mestari 52kg sarjasta Vlad Romanjuk(OMK). Romanjuk oli ilmeisesti kokenut pienen kasvupyrähdyksen vuoden aikana kun oli kokoa niin pituudessa kuin leveydessäkin.
Ottelu alkoi molempien tunnustellessa toisen ottelutyyliä ja avoimia paikkoja tarkkaillen. Nopeasti selvisikin, että Romanjuk otteli Danilin tavoin vastaiskutyylillä eli pyrittiin saamaan vastustaja tekemään ensimmäinen liike. Danil iski selvästi terävämmin ja tarkemmin niistä paikoista mitä ottelussa tarjoutui. Kahden erän jälkeen Danil johti ottelua 4-2. Kolmanteen erään Danil lisäsi tempoa ja tasaisen ottelun eristä juuri kolmas oli selvimmin Danilin erä. Voi hyvin sanoa Danilin hallinneen tasaista ottelua alusta loppuun. Siinä olikin sitten ihmettelemistä kun ottelun kuuluttaja julisti lopputulokseksi 6-6 ja voittaja tuomareiden päätöksellä olikin vastakkaisessa kulmassa. Ei Romanjuk voittoa kovin tuuletellut eikä ollut kyllä syytäkään.
Valmentaja Karre Anttonen oli kuitenkin tyytyväinen Danilin ottelusuoritukseen, jossa havaittiin paljon kehittymistä tapahtuneen. Reissu toimi hyvänä valmistavana kilpailuna Tampereella järjestettävää kansainvälistä Pyynikki-turnausta(29.-31.3.) odotellessa. Hyvä Danil!

Vastaa