Hinnasto

Pähkinänkuoressa: näin ilmoittaudut

1. Luo itsellesi ja tarvittaessa huollettavallesi Suomisport-tili. 2. Liity itse tai ilmoita huollettavasi harjoitusryhmään. 3. Maksa Suomisport-tilin kautta ryhmän harjoitusmaksut. 4. Tervetuloa harjoituksiin.

Hinnat

Kevätkausi 15.1.-14.6.Hinta
Kuntonyrkkeily *155 €
Kuntonyrkkeily perhehinta80 €
Nuorten nyrkkeily **100 €
Nuorten nyrkkeily perhehinta52 €
Jäsenyys ja lisenssi 2024 ***35 €
*yhdessä tai kolmessa (3) erässä. **yhdessä tai kahdessa (2) erässä. ***Lisätään vuoden ensimmäiseen maksuun.

Valitse ryhmäsi

Jos et ole aikaisemmin osallsitunut harjoituksiin ilmoittaudu ”Kokeilijat”-ryhmään, niin voit käydä tutustumassa harjoituksiin viikon ilmaiseksi.


Jos tämä tuntui liian helpolta alla enemmän tietoa vaiheista ja vaihtoehdoista.

Suomisport-tili

Käytämme Olympiakomitean Suomisport-palvelua turvalliseen asiointiin ja tärkeimpiin viesteihin.

Mikäli et ole rekisteröitynyt palevluun käy luomassa itsellesi ja tarvittaessa huollettavallesi Suomisport-tili > täältä < Palvelu on ilmainen. Lataa puhelimeesi Suomisport aplikaation niin kaikki tiedot ryhmästä on aina käden ulottuvilla.

Harjoitusmaksut

Ryhmän harjoitusmaksut löytyvät Suomisport-tilin ”Maksut” välilehdeltä tai aplikaation alakulman seteli-kuvakkeen takaa. Valitse maksuvaihtoehto ja hoida se eräpäivään mennessä. Kun maksu näkyy suoritettuna poistetaan tilin ”Maksut” osasta muut erääntyvät maksuvaihtoehdot. Uutena vaihtoehtona löytyy nyt myös erämaksu!

Jäsenyys

Jäsenyytesi on meille tärkeä! Jäsenmaksulla korvataan seuran perustoimintojen kustannuksia. Jäsenellä on täysi-ikäisenä äänioikeus seuran päätöksenteossa. Jos et ole ollut seuramme jäsenenä hae jäsenyyttä täysi-ikäisenä > tästä < ja alaikäiselle > tästä < Klikkaa ja hakemus lähtee automaattisesti. Muita toimenpiteitä ei tarvita.

Perhe-etu

Kun yksi jäsen maksaa kaudesta täyden hinnan saa muut samasta taloudesta kausimaksun puoleen hintaan. Tämä etu löytyy valmiina ryhmän maksuvaihtoehdoista.

Liikuntaedulla maksaminen

Maksa liikuntaedun sovelluksella ryhmäsi maksuvaihtoehtoa vastaava summa > Porvoon Nyrkkeilyseura:lle < tai liikuntaseteleillä ohjaajalle. Lähetä kuva maksutositteesta ja lyhyt selvitys maksusta osoitteeseen > aslak[at]pons.fi < ja erääntyvä maksu Suomisportissa kuitatan suoritetuksi.

Vakuutus

Seura ei vakuuta harrastajia. Nyrkkeilyliiton harrastelisenssi antaa sinulle mahdollisuuden ostaa edullisen lajivakuutuksen Suomisport-palvelussa (”Ostamaan” osiosta).

Tilisiirto

Käytä ensisijaisesti Suomisport-tiliä harjoittelua koskeviin maksuihin. Muissa seuran tilille maksuissa kirjoita viestikenttään maksun aihe.

Mikäli aihetta ei täältä löytynyt

Lähetä sähköpostia osoitteetseen aslak[at]pons.fi niin katsotaan löydetäänkö ratkaisua.


Seuran tilinumero

Aktia
Porvoon Nyrkkeilyseura ry
FI78 4055 0012 3222 24