Nuoret tulokkaat voittoihin Nääsnyrkkeilyssä Tampereella…

Kilparyhmän tulokkaista Argjend Dushaku, Mergim ”Wolfman” Behrami sekä Kjell Finnbäck osallistuivat viikonloppuna käytyyn Nääsnyrkkeilyyn Tampereella. Kjell Finnbäckille, joka ottelee miesten 64kg sarjassa, ei löytynyt vastustajaa omasta painoluokasta joten hän otteli näytösosottelun kisoissa. Itseään raskaamman vastustajan kanssa otellut Kjell esitti lupaavia otteita jatkoa ajatellen. Vaikka hän onkin jo miesten sarjassa niin hyvällä kehityksellä Kjell haastaa vielä sarjansa iskijät tulevaisuuden mestaruuskisoissa.
Myös Mergim Behramin vastustaja sarjassa B80kg loukkasi itsensä aiemmassa ottelussa eikä pystynyt ottelemaan sovitusti. Mergimille tuli näin luovutusvoitto. Argjend Dushakulle kyseessä oli toinen ottelu. Ensimmäisestä ottelusta maaliskuusta oli jo kulunut niin pitkä aika että tätä ottelua voi pitää ensimmäisenä jälleen kokemuksen kannalta. Argjend otteli sarjassa C54kg ja hänen vastustajanaan oli järjestäjäseura TVS:n kilpailija. Argjend oli ennen ottelua jännittynyt, mutta ottelun alettua jännitys hävisi ja Argjend esitti todella hienoa ja rentoa nyrkkeilyä aloittelijaksi. Näyttävästi väistellyt ja tarkasti vastaiskuilla pisteitä poiminut Argjend oli ottelussa parempi joka osa-alueella. Voitto ansaitusti Argjendille kaikin tuomariäänin 3-0.
Mukana reissussa oli myös syksyllä nyrkkeilyn aloittanut Elias El Jahiri, joka sai sparrattua kisojen yhteydessä. Elias esitti oikein hyvää ja lupaavaa nyrkkeilyä. Hänestä kilparyhmä saanee ensi vuoden alusta lupaavan tulokkaan.
Seuraavat kilpailut kilparyhmälle on tulevana sunnuntaina 18.11. Rusan skabat Helsingissä.

Vastaa