Olümpiakinnas turnaus Tallinnassa

Tommi, Arslan ja Asseme osallistuivat Olümpiakinnas turnaukseen Tallinnassa 22.-23.3.
Arslan ja Asseme iskivät näyttävät voitot hyvätasoisista vastustajistaan ja Tommi taisteli hienosti kovatasoisen vastustajansa kanssa. Asseme kohtasi Pavel Kamanin/Narva PSK. Kamanin otti viime syksyn U15 EM kisoissa Irlannissa pronssia. Pidempi ja teknisesti taitava Kamanin ei pystynyt paremmalleen mitään, Assemen nopeus ja voima hallitsivat ottelua alusta asti. Voitto Assemelle selvästi 3-0.
Arslan(B57kg) kohtasi A60kg sarjassa otelleen Georgi Kekelidzen/Kik-Dzeb. Kekelidze on kolminkertainen Viron mestari ja hallitseva A60kg sarjan mestari. Kaksi vuotta vanhempi ja selvästi isompi Kekelidze oli kauan kaivattu haastava vastustaja Arslanille. Taktisesti ja teknisesti hyvin otellut Arslan hallitsi ottelua alusta asti ja nosti kolmannessa erässä tempoa niin että Kekelidze jäi täysin jalkoihin. Voitto puhtaasti 3-0.
Seuraava koitos PoNS iskuryhmälle on 11.-12.4. A. Baranovin muistoturnaus Viron Maardussa. Turnaukseen osallistuu kilparyhmästä Arslan, Asseme, Argjend, Kjell ja Tommi Nopanen.
Myös Robbe oli paikalla sparaamassa tulevaa otteluaan varten.

Olympiakinnas_Arslan-Kekelidze-pose Olympiakinnas2014_Nortti Olympiakinnas_Robbe-Arslan-tommi-assemeOlympiakinnas_Arslan-Kekelidze Olympiakinnas_Robbe-Tommi-ArslanWP_20140322_001

Vastaa