Porvoon Nyrkkeilyseuralle Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratukea

Porvoon Nyrkkeilyseurassa on ollut useamman vuoden tahtoa ja ajatuksia kuinka kehittää toimintaamme. Tuloksia on tullut hienosti, kilpailupuolella kruununa syksyllä Arslan Khataevin U19 EM-hopea. Myös muita tavoitteita, tunnettuuden lisääminen, jäsenmäärän kasvu sekä yhteisöllisyyden kasvattaminen, olemme saavuttaneet hyvin. Suurin haasteemme toiminnan kehittämisessä on ollut henkilöresurssien puute. Seurassamme on runsaasti toimijoita, jotka ohjaavat harjoituksia, valmentavat, järjestävät tapahtumia ja pyörittävät seuran hallintoa. Toimintamme on kuitenkin yhdistystoiminnalle tyypillistä vapaaehtoistoimintaa ja työelämän yhteensovittaminen harrastuksen kanssa asettaa hetkittäin haasteita. Tavoitteenamme on kehittää toimintaamme ammattimaisempaan suuntaan ja mahdollistaa seuran toiminnan kehittyminen ja kasvu.

Seuramme haki ja sai Opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) seuratukea päävalmentaja-hankkeeseen, jossa palkkaamme puolipäiväisen päävalmentajan. Hankkeen tavoitteena on
*Implementoida Suomen Nyrkkeilyliiton ”Nyrkkeilijän polku” seuran valmennukseen
*Valmennuksen laadun parantaminen
*Pitää harrastamiskustannukset edullisina ja siten mahdollistaa liikunnan harrastamisen sosioekonomisista taustoista riippumatta
*Saada lisää jäseniä seuraan

Hankkeeseen kuuluu myös päävalmentajamme osalta Valmentajan ammattitutkinnon (VAT) suorittaminen. Seuran päävalmentajana on toiminut usean vuoden ajan Karre Anttonen jonka meriitit ovat kovia: Anttosen valmennettavista Khataevin ohella Argend Dushaku menestyi viime vuonna hienosti, lisäksi Anttonen valittiin vuonna 2014 vuoden nyrkkeilyvalmentajaksi. Haluamme sitouttaa hänet seuraamme ja antaa hänelle edellytyksiä kehittyä edelleen valmentajana.

Seuramme haki vuonna 2013 OKM:n seuratukea lasten nassikkanyrkkeily-kurssin aloittamiseen ja kehittämiseen. Saatuamme tuen, olemme onnistuneet jalkauttamaan nassikkanyrkkeilyn osaksi toimintaamme.

Vastaa