Suomisport-ohjeet

Seuran kausi- ja kurssi-ilmoittautumiset tapahtuvat Suomisport-urheilupalvelun kautta.

Samasta palvelusta ostetaan yhden kalenterivuoden kestävä (1.1.-31.12.) jäsenyys ja Suomen Nyrkkeilyliiton harrastaja- tai kilpalisenssi. Jäsenyys ja lisenssi koskee jokaista harrastajaa.

Linkistä avautuu PDF-ohjeet Suomisport-palvelun käyttämiseen: SUOMISPORT-OHJEET_PoNS . Palveluun liittyminen on ilmaista.

Avaa Suomisport.fi

Erilaiset maksutavat

Suomisport-palvelussa maksat helpoiten pankkimaksulla, mutta maksuvälineinä käyvät myös Smartumin ja Edenredin liikunta- ja virikesetelit, sekä Tyky ja Tyky+ -setelit, ePassi ja Eazybreak mobiililiikuntasetelit. Käyttäessäsi näitä maksutapoja ostat Suomisport-palvelusta kyseisen tapahtuman alennuskoodilla PONS8

Tapahtuman oston yhteydessä kirjoita vapaaseen viestikenttään mitä maksutapaa käytät ja hoida sitten maksamisen kyseisen liikunta-/virikepalvelun kautta. Tuo maksutosite ohjaajalle. Salilla voit hoitaa maksun myös kortilla ja samalla voit halutessasi maksaa osan myös pankkikortilla.

Seuran jäsen- ja Nyrkkeilyliiton lisenssimaksun ostat vain Suomisport-palvelun kautta pankkiyhteydellä. Näihin ei muut maksutavat käy.